Motorrijder gewond bij aanrijding

Dieverbrug – Een 59-jarige motorrijder uit Lunteren raakte zondagmiddag gewond tijdens een aanrijding op de N371 in Dieverbrug. De man reed samen met nog drie plaatsgenoten vanuit de richting Assen in de richting van Dieverbrug. Hij reed als laatste motorrijder en botste hierbij tijdens het remmen op de voor hem rijdende motorrijder en sloeg over […]

Dieverbrug – Een 59-jarige motorrijder uit Lunteren raakte zondagmiddag gewond tijdens een aanrijding op de N371 in Dieverbrug.

De man reed samen met nog drie plaatsgenoten vanuit de richting Assen in de richting van Dieverbrug. Hij reed als laatste motorrijder en botste hierbij tijdens het remmen op de voor hem rijdende motorrijder en sloeg over de kop. Met onbekend letsel werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat de motorrijders moesten remmen voor een 47-jarige autobestuurder uit Dokkum die ter plaatse in dezelfde richting rijdend langzaam rijdend een locatie zocht. De gewonde motorrijder verklaarde te hard geremd te hebben waardoor hij over de kop sloeg.