Beveiliging

Extra veiligheid verkrijg je met een gecertificeerd alarmsysteem

Veiligheid geeft een prettig gevoel. Dat wil je thuis of op je bedrijf ook. Het kan daarom eens de moeite waard zijn de mogelijkheden tot het aanschaffen van een alarmsysteem te bekijken Het is namelijk niet per definitie iets wat alleen bedrijven of organisaties gebruiken om hun panden te beveiligen, het is ook steeds populairder onder particulieren, bedrijven zijn namelijk steeds meer beveiligd en de inbrekers zijn nu op zoek naar de woning markt .In Nederland vindt er elke 10 minuten een inbraak plaats zowel overdag als in de nacht, je moet er niet aandenken. Ons advies en van de politie is dan ook als eerste bescherming ramen en deuren goed afsluiten zeker als u weg gaat.

Ondanks dat u deuren goed afgesloten zijn weet de intellectuele inbrekers bende tegenwoordig uw slot toch wel te forceren met een treksleutel / klopsleutel uitboren binnen te komen. Om u extra te beschermen zijn er mogelijkheden zoals een alarm systeem, SOS overval knop etc.

Waar bestaat een gecertificeerd alarm uit ?
Een alarmsysteem is een elektronisch waakhond. Het bestaat uit verschillende componenten, die naar wens kunnen worden ingevuld. Zo zijn er nu de nieuwe bewegingsmelders met foto verificatie, shockcensoren voor deuren en ramen, nieuw, live mee luisteren bij een inbraak of bij een SOS melding (overval of nood situatie).

Een gecertificeerd alarmsysteem is daarnaast uit te breiden met diverse opties die niet per se met een inbraak te maken hebben, maar wel met uw veiligheid. Zo kan je rookmelders laten plaatsen die verbonden zijn met de installatie en die bij een rook detectie via de fotocam live kunnen worden waargenomen via de centrale en uzelf. Op deze manier voorkom je ernstige schade aan uw woonhuis of bedrijf en kan levens redden.

Hoe word ik geïnformeerd over poging tot inbraak?

Als je een alarmsysteem aanschaft met geen doormeldingen zal je er pas later achter komen dat u huis is beroofd. Beter is dat als er een inbraak plaats vindt dat een erkende PAC bemande meldkamer mee kan kijken luisteren bij een inbraak en dat de meldkamer bij een geverifieerd alarm onmiddellijke doormelding naar de politie garandeert. Dit geeft een beter gevoel, want de meldkamer heeft meer ervaring en weten precies hoe te handelen zonder tussenkomst van een buurman of familie.. Verder zal er vanuit de meldkamer bij een geverifieerd alarm altijd een surveillant naar uw huis of bedrijf worden gestuurd voor ondersteunende diensten zoals controle van uw huis/bedrijf, erg belangrijk als er niemand bereikbaar is.

Nu gratis huis / mkb bedrijfscheck ter waarde van € 65,-

Als u eens de mogelijkheden van een alarmsysteem zou willen bekijken, is het nu zeer zeker de moeite waard om gratis een advies gesprek / huischeck aan te vragen met een van onze beveiliging adviseurs middels onderstaand formulier.
Het is geheel gratis – verplicht u tot niets – geen verborgen kosten.

Aktie maand november voor nieuwe klanten tijdelijk tot 40 % korting op de aankoop!