Lichaam gevonden -De recherche roept getuigen op zich te melden

1 min


Lichaam gevonden in Muidertrekvaart (video)

In de Muidertrekvaart is een lichaam aangetroffen, dat was gewikkeld in het plastic van een opblaaszwembad. De politie gaat uit van een misdrijf en is een grootschalig onderzoek gestart. De recherche roept getuigen op zich te melden. Ook mensen met andere informatie die mogelijk kan helpen bij het onderzoek, kunnen zich melden.

Weet u wat er gebeurd is met de 42-jarige vrouw uit Naarden?
Heeft u het slachtoffer na 9 september nog gezien of gesproken?
Heeft u misschien het pakket van dik plastic zien drijven in de Muidertrekvaart?

Bekijk het filmpje van het YouTube-kanaal van AVRO’s Opsporing Verzocht. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van dat programma van 25 september 2018.

Getuigen zien donderdagmiddag 20 september 2018 rond 16.15 uur een plastic pakket drijven in de Muidertrekvaart. In het pakket treft de politie het stoffelijk overschot van een vrouw aan. Uit rechercheonderzoek blijkt dat het om het lichaam van de 42-jarige Edita Moliené uit Naarden gaat.

Laatst gezien
Edita Moliené zou zondag 9 september voor het laatst gezien zijn. Om duidelijk te krijgen wat de vrouw is overkomen, wil de politie graag met getuigen spreken. Heeft u Edita Moliené na 9 september nog gezien of gesproken? Laat het de politie weten, mogelijk beschikt u over belangrijke informatie.

Plastic pakket
Ook komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk het pakket in het water hebben zien drijven of hebben gezien dat het ergens is achtergelaten. Het soort plastic betreft het plastic van een opblaaszwembad; een Bestway Fast Set Pool met een doorsnede van drie meter. De politie heeft al vernomen waar het opblaaszwembad eventueel te koop is, maar spreekt wel graag met mensen die zo’n zwembad missen of waarbij het mogelijk uit de tuin is gestolen.

Vragen
Weet u wat er gebeurd is met de 42-jarige vrouw uit Naarden?
Heeft u het slachtoffer na 9 september nog gezien of gesproken?
Heeft u misschien het pakket van dik plastic zien drijven in de Muidertrekvaart?
Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000. Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.