Den Haag – Getuigen gezocht van zware mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij op het Heeswijkplein op dinsdagavond 18 mei. Daarbij raakte een persoon gewond. Er werd een verdachte aangehouden.1 min


Rond 21.15 uur ontving de politie een melding dat er meerdere mensen aan het vechten waren op het Heeswijkplein. Toen agenten daar aankwamen, zagen zij dat een van de betrokkenen een steekwapen had. Toen deze verdachte de agenten zag, rende hij weg. De agenten zagen dat de man tijdens zijn vlucht iets weggooide in de bosjes. Op de Verwoldestraat kon de verdachte – een 29-jarige man uit Barneveld – worden aangehouden. De man is meegenomen naar een politiebureau waar hij wordt gehoord.

Agenten zochten met speurhonden in de bosjes naar het voorwerp dat de verdachte weggooide. Er werd inderdaad een steekwapen gevonden. Deze is meegenomen voor onderzoek. Bij de vechtpartij raakte een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij is behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben van de vechtpartij, of naar mensen die op een andere manier over informatie beschikken over dit incident. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Meldt u dit dan alstublieft via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.