Den Haag – Gezocht – Woninginbraak Soestdijksekade Den Haag

Op vrijdag 4 januari rond 21.00 uur betrapt een 64-jarige bewoner inbrekers in zijn portiekwoning aan de Soestdijksekade in Den Haag.

Omschrijving

Op het moment dat hij de voordeur binnen wil gaan, blijkt deze aan de binnenkant geblokkeerd. Als de deur toch open gaat, stormt er een man de woning uit. Hij duwt hierbij de bewoner van de trap die daardoor ernstig gewond raakt. Na zijn val vluchten er nog een aantal mensen met tassen de woning uit en blijkt er te zijn ingebroken. De inbrekers gingen er vandoor met wat geld, het paspoort van het slachtoffer en wat gouden sieraden. Er zijn geen beelden van de verdachten, dus de recherche hoopt dat er mensen zijn die iets verdachts hebben gezien rond dit tijdstip of dat buurtbewoners camerabeelden hebben waarop de verdachten mogelijk te zien zijn.

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Zaaknummer

2018291310

Datum delict

4th January, 2019

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht