Agressieve winkeldief aangehouden

Zoetermeer – Maandagavond 5 januari werd in een supermarkt aan de Middelwaard een 39-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man verzette zich hevig bij de aanhouding. Een medewerker zag dat de man goederen in zijn tas stopte en deze vervolgens niet afrekende bij de kassa. Hij hield de man vlak voor […]

Zoetermeer – Maandagavond 5 januari werd in een supermarkt aan de Middelwaard een 39-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man verzette zich hevig bij de aanhouding.

Een medewerker zag dat de man goederen in zijn tas stopte en deze vervolgens niet afrekende bij de kassa. Hij hield de man vlak voor de uitgang staande. De verdachte reageerde agressief en probeerde met geweld weg te komen. De politie was inmiddels gebeld en agenten hielpen uiteindelijk de verdachte onder controle te brengen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Ook tijdens de rit naar het bureau en op het bureau bleef de verdachte zich verzetten. De man zit nog vast.