Zwaar illegaal vuurwerk verwoest drie auto’s, politie zoekt getuigen

Zoetermeer – Drie auto’s zijn op dinsdagavond 23 december rond 22.15 uur door illegaal zwaar vuurwerk in vlammen opgegaan op de Van Duinkerkhove. Een man raakte hierbij gewond. Het zware illegale vuurwerk zorgde ervoor dat drie auto’s in vlammen opgingen en een zwaar beschadigd raakte. Een 52-jarige man uit Zoetermeer die probeerde zijn eigen auto in […]

Zoetermeer – Drie auto’s zijn op dinsdagavond 23 december rond 22.15 uur door illegaal zwaar vuurwerk in vlammen opgegaan op de Van Duinkerkhove. Een man raakte hierbij gewond.

Het zware illegale vuurwerk zorgde ervoor dat drie auto’s in vlammen opgingen en een zwaar beschadigd raakte. Een 52-jarige man uit Zoetermeer die probeerde zijn eigen auto in veiligheid te brengen, liep daarbij brandwonden op. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, de ernst van zijn verwondingen is nog onduidelijk. De politie heeft tot 02.15 uur onderzoek gedaan en gaat er vanuit van een stuk zwaar illegaal vuurwerk onder een van de voertuigen terecht is gekomen.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest of hebt u iets gezien in de buurt van de Van Duinkerkhove neem dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.