Zwaar gewonden na eenzijdige aanrijding Hillelaan

Rotterdam – Zondagochtend raakte een auto een betonnen metropijler op de Hillelaan. De bestuurder en bijrijder raakten licht gewonden, de twee andere inzittenden zwaar gewond. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed. Even na half twee klapte de auto op de Hillelaan oner het metroviaduct in volle vaart tegen een betonnen pijler. De bestuurder […]

Rotterdam – Zondagochtend raakte een auto een betonnen metropijler op de Hillelaan. De bestuurder en bijrijder raakten licht gewonden, de twee andere inzittenden zwaar gewond. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed.

Even na half twee klapte de auto op de Hillelaan oner het metroviaduct in volle vaart tegen een betonnen pijler. De bestuurder raakte hierbij licht gewond evenals zijn bijrijder, een 19-jarige Rotterdammer. Achterin zaten twee meisjes, een 17-jarige Barendrechtse en een 18-jarige Rotterdamse. Beiden raakten zwaar gewond. Allen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder, een 20-jarige Rotterdammer, moest voor zijn controle in het ziekenhuis eerst een blaastest afnemen. Daaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Hij is aangehouden.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.