Zwaag – Gezocht – Overval Deen

Zaaknummer: 2014012010 Plaats delict: Zwaag Op maandag 3 februari werd rond 18.30 uur de Deen supermarkt aan het Gemma Frisiushof in Zwaag overvallen. De overvaller was al een tijdje in de winkel voordat hij de cassiere met een mes bedreigde en een greep in de kassa deed. Hij ging er hierna vandoor. Heeft u een […]

Zaaknummer: 2014012010
Plaats delict: Zwaag

Op maandag 3 februari werd rond 18.30 uur de Deen supermarkt aan het Gemma Frisiushof in Zwaag overvallen. De overvaller was al een tijdje in de winkel voordat hij de cassiere met een mes bedreigde en een greep in de kassa deed. Hij ging er hierna vandoor.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Het ging om een blanke man van ongeveer 25 jaar oud van circa 1.75 lang. Opvallend was zijn spitse neus. Hij droeg een donkerblauwe jas met een capuchon, een donkere spijkerbroek en witte sportschoenen.

Vragen

De politie is op zoek naar getuigen die de overvaller mogelijk hebben gezien vlak voor of na de overval (hij hing immers al een tijdje rond) of de man misschien aan de hand van de foto’s  herkennen. Zij kunnen contact opnemen via het  onderstaande tipformulier.

Afbeeldingen