Zoetermeer

1 min


Zoetermeer – Uit de auto van een 49-jarige Zoetermeerse werd woensdag 16 oktober om 16.00 uur op de Quirinegang een handtas met daarin een pinpas gestolen. Met de pinpas werd een geldbedrag gepind. De recherche zoekt getuigen.

Het slachtoffer pinde in een supermarkt een geldbedrag en zag dat een jongeman opvallend dicht achter haar stond. De vrouw liep naar haar auto en legde haar handtas op de achterbank. Het slachtoffer reed met haar auto een paar meter weg toen zij zag dat de jongeman, die achter haar had gestaan bij het pinnen, plotseling de portierdeur opentrok. Hij pakte haar handtas en rende daarmee weg in de richting van de Mahatma Gandhisingel. Met de pinpas, die in de handtas van het slachtoffer zat, werd een geldbedrag gepind op de Groen-Blauwlaan. De handtas vonden agenten terug op de Mahatma Gandhisingel. Uit de tas was, naast de pinpas, ook het geld dat de vrouw eerder had opgenomen gestolen. De recherche onderzoekt de zaak.

Signalement

Jongeman met een blanke huidskleur en bruin kort sluik haar. Hij droeg een spijkerbroek en een halflange blauwe wollige stoffen jas.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Delen