Zoetermeer – Gezocht – Tassenrollerij Stadshart Zoetermeer

Twee oudere dames zijn binnen twee dagen het slachtoffer geworden van twee vrouwen die tijdens het winkelen hun portemonnees uit hun tassen rolden. Beide diefstallen vonden plaats in schoenenzaken in het centrum Zoetermeer.

Omschrijving

Op camerabeelden is te zien dat het 71-jarige slachtoffer schoenen staat te bekijken terwijl één van de twee verdachten de rits van haar tas opent die in de rollator staat. De andere verdachte wacht haar kans af en haalt de portemonnee uit de tas, Ze doet de rits nog snel dicht en samen gaan ze er dan vandoor.
Twee dagen later bergt een 74-jarige vrouw haar portemonnee op in haar rollatortas nadat zij bij een andere schoenenzaak in het centrum een aankoop had gedaan. Toen ze bij een volgende aankoop wilde afrekenen, bleek dat haar portemonnee weg was. De twee vrouwen die hier op camerabeelden te zien zijn, zijn dezelfde twee als bij de eerste tassenrollerij. 

Vragen

Tips? Bel de politie
Herkent u de verdachten of heeft u meer informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de tiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven kan ook via Whatsapp op nummer 06-17214856.

Zaaknummer

201836478

Datum delict

7th February, 2018

Plaats delict

Zoetermeer

Signalement

Status

gezocht