Zoetermeer – Gezocht – Overval benzinestation

De politie is op zoek naar een verdachte die op zaterdag 2 december, omstreeks 07:35 uur, een overval pleegt in het benzinestation De Haan, Muzieklaan te Zoetermeer.

Omschrijving

Op de bewuste dag werd de 20-jarige medewerkster plotseling door een man met een groot mes overvallen. Op zaterdagochtend 2 december is het benzinestation om 7 uur 's-morgens open gegaan en om 5 over half acht kwam er dus plotseling deze overvaller binnen. Deze was helemaal in het donker gekleed en had zijn gezicht bedekt. De overvaller eiste geld uit de kassa en gooide een gebruikte plastic tas naar de aangeefster welke zij met geld en sigaretten moest vullen. De verdachte is na de overval de winkel uitgelopen in de richting van het Symphoniepad te Zoetermeer. Van deze verdachte is bekend dat hij helemaal gekleed was in het donker en had zijn gezicht bedekt. Verder is bekend dat hij een donkerkleurige huidskleur, een normaal postuur en dat zijn stem nogal jong overkwam. Hij sprak normaal Nederlands zonder accent. De tas die hij bij zich had was van Albert Heijn en het mes was een groot slagersmes van ongeveer 30 centimeter lang. 

Vragen

Tips? Bel de politie.
Heeft u iets gezien of heeft u andere tips?
De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2017342103

Datum delict

2nd December, 2017

Plaats delict

Zoetermeer

Signalement

Status

gezocht