Zoetermeer – Gezocht – Mishandeling Zoetermeer

De politie is op zoek naar de verdachte van een mishandeling die op 26 november omstreeks 06:00 uur plaats vond op het Marktplein in Zoetermeer.

Omschrijving

Een 64-jarige inwoner uit Zoetermeer waarvan zijn huis grenst aan de Markt in het centrum van deze stad werd op zondagochtend 26 november rond een uur of zes wakker van herrie op straat. Er stond een groep mensen luidruchtig te praten en meneer kon daar niet van slapen. De bewoner ging op zijn pantoffels naar buiten om te vragen of het geluid wat zachter kon. Plotseling werd deze man door een onbekende man hard geduwd en kreeg hij vanuit het niets een harde klap tegen zijn kaak, hierdoor viel de 64-jarige man meteen op de grond en ging de verdachte er met vier anderen vandoor. Het slachtoffer werd gelukkig door omstanders goed geholpen en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij letsel aan zijn gezicht te hebben en een gat in zijn hoofd.

Op de beelden is de verdachte te zien. Hij was samen met een oudere vrouw, dat is mogelijk zijn moeder. De verdachte had eerder die avond verteld dat hij 23 jaar was geworden en dat hij dat die avond aan het vieren was. Verder is hij ongeveer 1.70 meter lang en heeft opgeschoren blond haar. Verder was hij in het gezelschap van een getinte man van tussen de 20 en 25 jaar oud die samen waren met nog twee jonge vrouwen waarvan een mogelijk de vriendin van de verdachte is. 

 

 

 

Vragen

Tips? Bel de politie.
Herkent u de verdachte of heeft u  tips over deze zaak?
De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Zaaknummer

2017336361

Datum delict

26th November, 2017

Plaats delict

Zoetermeer

Signalement

Status

gezocht