Zoetermeer – Gezocht – Bedreiging HTM-beveiliger Zoetermeer

Een nog onbekende man heeft in de Randstadrail een beveiliger van HTM meerdere keren met de dood bedreigd na een discussie over een vervoersbewijs. Nadat hij werd aangehouden is het hem gelukt om alsnog te ontsnappen, de recherche onderzoekt de zaak en hoopt op tips over de identiteit van de verdachte.

Omschrijving

De man trok daarop de deuren van de tram weer open, gooide de kaartjes op de grond en begon één van de beveiligers meerdere keren met de dood te bedreigen. Hij dreigde hem dood te schieten als hij naar buiten kwam. De man was zo opgefokt dat de beveiliger op dat moment echt bang werd. Maar hij is toch op hem afgestapt en heeft de agressieve man aangehouden. Ze vielen daarbij allebei op de grond.

Inmiddels waren er collega's van de beveiligers gearriveerd en één van hen heeft de man handboeien om gedaan en hem overgebracht naar een busje. Toen kwamen er ineens nog wat jongens aanlopen die de aangehouden man blijkbaar kende. En terwijl de beveiligers met hen in gesprek waren, is het de verdachte gelukt om uit het busje te ontsnappen, met de handboeien nog om zijn pols. En hij is vervolgens hard weggerend.

Zaaknummer

2015377889

Datum delict

18th March, 2016

Plaats delict

Zoetermeer

Signalement

Status

gezocht