Zoetermeer – Gezocht – 30.000 euro voor gouden tip dubbele moord Zoetermeer

De politie is op zoek naar daders die op dinsdag 25 april 2017 omstreeks 11:00 uur vader en zoon van Doorn op de Edisonstraat in Zoetermeer doodschoten.

Omschrijving

Na de schietpartij zijn de verdachten weggereden in een zwarte BMW. Deze is uitgebrand aangetrofen. De daders carjackten een Opel Corsa omdat hun vluchtauto niet startte. Deze is later in Rotterdam aangetroffen. Er is in de zaak een verdachte aangehouden die probeerde de Opel in brand te steken.

Signalement
De verdachte van de liquidatie heeft een licht getinte huidskleur en is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 28 en 35 jaar, hij is ongeveer 1.80m lang en heeft een stevig postuur. Zijn haar is donker en krullend en hij had die dag een ongeschoren gezicht. Op de beelden is te zien dat hij na de liquidatie weg rent en dat zijn been bij iedere pas een aparte beweging maakt. Het lijkt net alsof hij daar niet goed op kan staan. 
De bestuurder van de BMW heeft een licht getinte huidskleur en is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Zijn leeftijd is tussen de 20 en 25 jaar oud, hij heeft donker haar en een slank postuur. 

Beelden
In de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht zijn de camerabeelden en een reconstructie te zien van dit misdrijf. 

 

Vragen

Heeft u informatie over dit ernstige misdrijf? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update

Het OM looft nu een beloning uit voor de gouden tip: 30.000 euro. 

Zaaknummer

2017112598

Datum delict

25th April, 2017

Plaats delict

Zoetermeer

Signalement

Status

gezocht