Zeven aanhoudingen na vechtpartij

Sneek – De politie heeft zaterdagavond na een vechtpartij zeven inwoners van Sneek in de leeftijd van 18 tot 21 jaar aangehouden. De zeven worden allen verdacht van openlijk geweld tegen personen. Bij de vechtpartij raakten twee mensen gewond. Bij de Meldkamer Noord-Nederland was een melding binnen gekomen dat op het Kaatsland in Sneek een […]

Sneek – De politie heeft zaterdagavond na een vechtpartij zeven inwoners van Sneek in de leeftijd van 18 tot 21 jaar aangehouden. De zeven worden allen verdacht van openlijk geweld tegen personen. Bij de vechtpartij raakten twee mensen gewond.

Bij de Meldkamer Noord-Nederland was een melding binnen gekomen dat op het Kaatsland in Sneek een vechtpartij gaande was. Meerdere personen zouden met elkaar aan het vechten zijn. Toen de eerste agenten arriveerden in de betreffende straat, zagen ze twee gewonde mannen staan. Zowel een 16-jarige inwoner van Bolsward als een 33-jarige inwoner van Sneek deden aangifte. Op de Lemmerweg werden vervolgens zeven mannen gecontroleerd door de politie. Volgens de slachtoffers had deze groep hen aangevallen. Daarom werden de zeven aangehouden. De groep werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.