Woningoverval Taagstroom, politie zoekt getuigen

Zoetermeer – Woensdag 9 juli rond 14.00 uur werd een woning aan de Taagstroom door vier nog onbekende personen overvallen. De politie onderzoekt de overval en is dringend op zoek naar personen die getuige zijn geweest van deze overval, of die in de dagen voorafgaand aan de overval iets opvallends hebben gezien in de wijk. […]

Zoetermeer – Woensdag 9 juli rond 14.00 uur werd een woning aan de Taagstroom door vier nog onbekende personen overvallen. De politie onderzoekt de overval en is dringend op zoek naar personen die getuige zijn geweest van deze overval, of die in de dagen voorafgaand aan de overval iets opvallends hebben gezien in de wijk.

De politie kreeg omstreeks 14 uur de melding dat een 39-jarige vrouw in haar woning aan de Taagstroom was overvallen door vier personen. Onder bedreiging van een vuurwapen doorzochten de overvallers het huis, waarna zij met enkele goederen de woning verlieten. De politie ging direct ter plaatse en zocht op basis van de opgegeven signalementen de omgeving af, maar trof de overvallers niet meer aan. De vrouw raakte licht gewond bij de overval. De politie is direct een onderzoek gestart. Hieruit kwam naar voren dat in de dagen voor de overval onbekende personen zich zonder duidelijk doel ophielden in de omgeving van de woning.

Tips? Bel de politie!

De overvallers waren tussen de 14 en 16 jaar en droegen donkere sportkleding. Eén van hen had een blank uiterlijk, een andere verdachte had een licht getint uiterlijk, de derde verdachte had een Aziatische uiterlijk en van de vierde verdachte is geen signalement bekend. Bent u getuige geweest van deze overval? Of heeft u in de dagen voorafgaand aan de overval verdachte omstandigheden waargenomen in de omgeving van de Taagstroom? Bel dan met het Twister-team van de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.