Woningoverval politie zoekt dader

Haarlem – De politie doet onderzoek naar een woningoverval op de Riouwstraat. Donderdagochtend rond 9 uur werd een 45-jarige vrouw in haar woning overvallen. Een onbekende man deed zich voor als een medewerker van een energiebedrijf en vertelde de meter te komen controleren. De bewoner liet de man binnen waarna zij bedreigd werd met een […]

Haarlem – De politie doet onderzoek naar een woningoverval op de Riouwstraat. Donderdagochtend rond 9 uur werd een 45-jarige vrouw in haar woning overvallen.

Een onbekende man deed zich voor als een medewerker van een energiebedrijf en vertelde de meter te komen controleren. De bewoner liet de man binnen waarna zij bedreigd werd met een wapen. De man liep na de overval weg in de richting van basisschool de Cirkel. Een getuige zag korte tijd later een grijze personenauto wegrijden. Mogelijk heeft deze auto met de overval te maken.
Signalement dader
De dader is een man van ongeveer 40 jaar, 180 cm lang, kort stekeltjes haar en een normaal postuur. De man had handschoenen aan en droeg een lichtgevend oranje hesje.
Getuigenoproep
De politie roept getuigen op die de auto in de buurt hebben gezien om zich te melden via 0900-8844. Ook mensen die iets anders hebben gezien dat te maken kan hebben met de overval en nog niet met de politie hebben gesproken wordt verzocht om contact op te nemen met de politie. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

2014181380-1