Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Leiden – De politie hield in de vroege ochtend van woensdag 17 decemeber op heterdaad een inbreker aan in de Van Toornvlietstraat. De politie kreeg rond 03.30 uur de melding binnen dat er via de achtertuin een woninginbraak zou plaatsvinden in de Van Toornvlietstraat. Omdat de politie vreemde geluiden hoorde in de directe omgeving van […]

Leiden – De politie hield in de vroege ochtend van woensdag 17 decemeber op heterdaad een inbreker aan in de Van Toornvlietstraat.

De politie kreeg rond 03.30 uur de melding binnen dat er via de achtertuin een woninginbraak zou plaatsvinden in de Van Toornvlietstraat. Omdat de politie vreemde geluiden hoorde in de directe omgeving van de woning werd een speurhond ingezet. Deze doorzocht de omgeving in de buurt van de woning. In een naastgelegen tuin werd uiteindelijk een 42-jarige verdachte uit Leiden aangehouden. Hij had zich verscholen achter een scooter en een plantenbak. De man, een bekende van de politie, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.