Woninginbraken

Den Helder – Op dinsdagavond werd er ingebroken in twee woningen in Den Helder. In de Baljuwstraat werd tussen 19.00 en 21.30 uur werd er ingebroken in een tussenwoning. De daders kwamen het pand binnen door aan de achterzijde een ruit te vernielen. Uit de woning werden onder anderen een Playstation, sieraden en een televisie […]

Den Helder – Op dinsdagavond werd er ingebroken in twee woningen in Den Helder.

In de Baljuwstraat werd tussen 19.00 en 21.30 uur werd er ingebroken in een tussenwoning. De daders kwamen het pand binnen door aan de achterzijde een ruit te vernielen. Uit de woning werden onder anderen een Playstation, sieraden en een televisie weggenomen. Mogelijk is het vervoer van de gestolen televisie omwonenden opgevallen. Het ging hier namelijk om een flatscreentoestel van 60 inch (beelddiagonaal ruim 150 cm).

Op woensdagmorgen omstreeks 01.40 uur werden de bewoners van een pand aan de Jan de Jongstraat wakker van gestommel op de benedenverdieping. Toen zij gingen kijken zagen zij dat een raam aan de voorzijde van het pand was opengebroken. De inbrekers waren gestoord, want er was niemand meer. Wel bleken de inbrekers er vandoor te zijn gegaan met onder anderen twee laptops.

Eventuele getuigen van de inbraken worden verzocht contact op te nemen met de politie Den Helder via tel.nr. 0900-8844.

2014220801-2014220837