Wisseltruc sieraden

Utrecht – Op vrijdag 26 juli werd een 68-jarige Utrechter door een wisseltruc bestolen van zijn gouden ketting op de Parkzichtlaan. Verwisseld Rond 16.45 uur reed het slachtoffer hier in zijn scootmobiel ter hoogte van de kruising met de Charley Tooropstraat. Plotseling stopte er een blauwe auto met Duits kenteken. Voorin zat een man en […]

Utrecht – Op vrijdag 26 juli werd een 68-jarige Utrechter door een wisseltruc bestolen van zijn gouden ketting op de Parkzichtlaan.

Verwisseld

Rond 16.45 uur reed het slachtoffer hier in zijn scootmobiel ter hoogte van de kruising met de Charley Tooropstraat. Plotseling stopte er een blauwe auto met Duits kenteken. Voorin zat een man en vrouw van rond de 60 jaar. Zij vroegen de weg aan het slachtoffer. Vervolgens stapte een jonge vrouw, rond 20 jaar, uit het voertuig. Zij deed bij de man een ketting om de hals. Voordat hij het doorhad, was zijn eigen gouden ketting verwisseld met die van het meisje. De auto met inzittenden reed weg richting de Vleutensebaan.

Signalementen

Bestuurder:

– man

– blanke huidskleur

– ongeveer 60 jaar oud

– mager postuur

– grijs haar

 

Bijrijder:

– vrouw

– blanke huidskleur

– ongeveer 60 jaar oud

– dik postuur

– grijs, kort haar

 

Bijrijder achterbank:

– vrouw

– blanke huidskleur

– ongeveer 20 jaar oud

– dik postuur

– zwarte. kort haar

– blauwe jurk

 

De ketting die de man van de vrouw kreeg is in beslag genomen voor onderzoek. Getuigen of mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844.