Winkeldievegges betrapt in Bredase kledingzaak

Breda – Politieagenten van het Veelplegersteam hebben zaterdag 4 mei in een kledingzaak aan de Karrestraat een uur lang twee vrouwen in de gaten gehouden. Zij namen twee keer diverse kledingstukken mee in een pashokje maar kwamen er zonder kleding in de hand weer uit. Op het moment dat ze de winkel uitgingen hebben de […]

Breda – Politieagenten van het Veelplegersteam hebben zaterdag 4 mei in een kledingzaak aan de Karrestraat een uur lang twee vrouwen in de gaten gehouden. Zij namen twee keer diverse kledingstukken mee in een pashokje maar kwamen er zonder kleding in de hand weer uit. Op het moment dat ze de winkel uitgingen hebben de agenten de 31-jarige vrouw en 32-jarige vrouw, beiden uit Etten-Leur, aangehouden. Ze hadden voor € 300,- gestolen kledingstukken bij zich.

Pashokje

De politieagenten zagen de twee verdachten rond 16:30 uur gehaast de winkel ingaan en volgden hen. Ze zagen de dames twee keer met diverse kledingstukken in een pashokje verdwijnen. Toen de vrouwen het pashokje verlieten, hadden ze geen kleding in hun hand. De dienders vermoedden dat ze de kleding onder hun eigen kleiding aan hadden getrokken en tevens kledingstukken in hun tas hadden gestopt.

300 euro

Op het moment dat de vrouwen, zonder te betalen, de winkel uit gingen, zijn ze aangehouden. Ze bleken onder hun kleding en in hun tas inderdaad kledingstukken van de betreffende winkel te hebben. Tevens hadden ze kledingstukken bij zich van een andere kledingzaak. In totaal hadden zij voor 300 euro aan gestolen kleding bij zich. De twee vrouwen zijn overgebracht naar het cellencomplex.