Wielrenner aangereden

Nijmegen – Donderdagmiddag rond 16.05 uur werd op de Berg en Dalseweg een 51-jarige wielrenner uit Nijmegen aangereden. De man raakte daarbij lichtgewond. De bestuurster van de auto is doorgereden en de politie is bezig met een onderzoek. De wielrenner reed over de Berg en Dalseweg richting Oranjesingel achter een vrachtwagencombinatie toen een auto achter […]

Nijmegen – Donderdagmiddag rond 16.05 uur werd op de Berg en Dalseweg een 51-jarige wielrenner uit Nijmegen aangereden. De man raakte daarbij lichtgewond. De bestuurster van de auto is doorgereden en de politie is bezig met een onderzoek.

De wielrenner reed over de Berg en Dalseweg richting Oranjesingel achter een vrachtwagencombinatie toen een auto achter hem begon te claxonneren. Hij liet deze auto vervolgens passeren. Verderop bij de verkeerslichten wilde de man de bestuurster aanspreken op haar gedrag, maar zij deed haar raam dicht. Daarop is de man doorgefietst. Even later kwam de vrouw naast hem rijden en reed naar rechts, daardoor kwam de wielrenner ten val. Daarna ging de bestuurster er vandoor.

De aanrijding gebeurde ter hoogte van een huisartsenpraktijk, daar is de 51-jarige man direct door een arts nagekeken. Hij liep diverse verwondingen op en heeft aangifte gedaan.

Agenten kwamen ter plaatse en spraken met enkele getuigen. De politie is bezig met onderzoek naar de bestuurster van de auto en de toedracht.

2014037128