Wie weet waar Yasmeen is?

Rotterdam – Sinds 25 januari 2015 wordt de 25-jarige Yasmeen uit Rotterdam vermist. Yasmeen werd op 25 januari voor het laatst gezien in haar woning aan de De Quackstraat in Rotterdam. Die dag verliet haar man hun woning om hun twee kleine kinderen even naar hun oma te brengen, wat hij wel vaker deed. De […]

Rotterdam – Sinds 25 januari 2015 wordt de 25-jarige Yasmeen uit Rotterdam vermist. Yasmeen werd op 25 januari voor het laatst gezien in haar woning aan de De Quackstraat in Rotterdam.

Die dag verliet haar man hun woning om hun twee kleine kinderen even naar hun oma te brengen, wat hij wel vaker deed. De man ging zelf aan het werk. Toen later een ander familielid de kinderen teruggebracht naar hun ouderlijke woning, was hun moeder daar verdwenen. De familie begon direct met een zoektocht langs andere familieleden en vrienden en meldde de vermissing de volgende ochtend bij de politie.

De politie heeft de vermissing in onderzoek en heeft onder meer met familieleden en buurtbewoners gesproken. Yasmeen staat in de landelijke politieregisters als vermist gesignaleerd en ook via twitter is aandacht haar verdwijning gevraagd. Tot nu toe ontbreekt van haar ieder spoor.

Yasmeen heeft een lichtgetinte huidskleur, zwart haar en bruine ogen. Ze is ca. 1.80 m lang, heeft een normaal postuur. Ze droeg tijdens haar verdwijning traditionele Pakistaanse kleding.

De politie komt graag in contact met mensen die weten waar Yasmeen nu is of haar sinds zondag 25 januari ergens gezien hebben. Maar ook andere informatie die leidt naar haar verblijfplaats is van harte welkom. Mensen kunnen via 0900-8844 bellen naar de politie in Rotterdam en vragen afdeling Opsporing aan het Zuidplein. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.