Vrouw overleden na aanrijding

Ermelo – Woensdag 21 augustus vond omstreeks 16.00 uur een ongeval plaats op de Putterweg (N303) in Ermelo, waarbij een 61-jarige vrouw uit Ermelo ernstig gewond raakte. Later op de avond overleed zij in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De vrouw fietste op de Putterweg (N303), komend vanuit Ermelo, richting Putten. Ter hoogte van de […]

Ermelo – Woensdag 21 augustus vond omstreeks 16.00 uur een ongeval plaats op de Putterweg (N303) in Ermelo, waarbij een 61-jarige vrouw uit Ermelo ernstig gewond raakte. Later op de avond overleed zij in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De vrouw fietste op de Putterweg (N303), komend vanuit Ermelo, richting Putten. Ter hoogte van de Henriëtte van Heemstralaan wilde de vrouw vermoedelijk de weg oversteken. Hierbij zag zij een vrachtwagen, die haar van achteren naderde, over het hoofd. De vrachtwagenchauffeur probeerde nog uit te wijken, maar kon een aanrijding met de fietsster niet voorkomen. De vrouw kwam in de rechterberm terecht en raakte gewond. Zij is met ernstig letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Later op de avond is zij in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor was de weg in beide richtingen tot ongeveer 19.00 uur afgesloten voor het verkeer.