Vrouw op straat belaagd en beroofd

Breda – Een 26-jarige Bredase is beroofd op de Doornboslaan. De daders die haar vrijdagavond 17 mei rond 22.30 uur belaagde en beroofden van haar tas zijn niet meer aangetroffen in de buurt. Drie belagers De vrouw verklaarde onderweg vanaf een bushalte naar huis gevolgd te zijn door drie personen (1 meisje, blank, 1.75 meter […]

Breda – Een 26-jarige Bredase is beroofd op de Doornboslaan. De daders die haar vrijdagavond 17 mei rond 22.30 uur belaagde en beroofden van haar tas zijn niet meer aangetroffen in de buurt.

Drie belagers

De vrouw verklaarde onderweg vanaf een bushalte naar huis gevolgd te zijn door drie personen (1 meisje, blank, 1.75 meter met een blonde knot in het haar en rond de 18 jaar oud en 2 jongens, waarvan één met een gezet postuur, 1.70 meter lang en licht getint).

Doornboslaan

Op de Doornboslaan werd zij aangesproken door een van de drie daders die haar zei haar tas af te geven. Daarbij werd er aan haar getrokken en gaf ze haar tas af. Het drietal zette het op een lopen in de richting van de Copernicusstraat. Agenten die in de buurt naar hen zochten hebben niet meer gevonden. De politie onderzoekt de straatroof verder.