Vrouw (57) beroofd op de Hobbemastraat, politie zoekt getuigen

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 oktober een 57-jarige vrouw van haar persoonlijke goederen op de Hobbemastraat. De politie zoekt getuigen. Het slachtoffer, een Haagse, liep rond 01.00u richting huis toen ze werd aangesproken door de man, welke in het gezelschap van een tweede […]

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 oktober een 57-jarige vrouw van haar persoonlijke goederen op de Hobbemastraat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer, een Haagse, liep rond 01.00u richting huis toen ze werd aangesproken door de man, welke in het gezelschap van een tweede man was. In plaats van een gesprek aan te knopen, ging de verdachte direct op zijn doel af. Terwijl de tweede man wegrende in de richting van de Rubensstraat, beroofde de andere man het slachtoffer van haar tas en sieraden. Ook hij rende vervolgens weg in de richting van de Rubensstraat.

Signalement

De verdachten zijn beide rond de 22 jaar oud, hebben een slank postuur en een lichtgetinte huidskleur. De verdachte die het slachtoffer daadwerkelijk beroofd heeft droeg een witte trui, een lichte spijkerbroek, een zwarte pet en een zwarte jas. Hij had zwart, kort haar en is ongeveer 1.80 m. lang.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.