Voorburg – Autobrand en vernieling in Voorburg, politie zoekt getuigen

Op woensdagochtend 27 maart is aan de Beijnenstraat een auto uitgebrand. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken.

Rond 00:30 uur ontving de politie een melding dat er een auto in brand stond aan de Beijnenstraat. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. Het voertuig is in beslag genomen voor onderzoek. Vanwege de manier waarop de brand is ontstaan, gaat de politie er vanuit dat de brand is aangestoken. Getuigen vertelden de politie dat zij kort na de brand twee voertuigen met hoge snelheid weg zagen rijden. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over deze voertuigen.

Eerder op dinsdagavond 26 maart rond 20:50 uur, werden er op de Van Woudekade twee harde knallen gehoord. Een geparkeerde auto raakte daardoor beschadigd. De politie doet onderzoek naar deze vernieling. Het is nog onduidelijk of de autobrand en de vernieling verband met elkaar houden.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van deze incidenten en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u camerabeelden in uw bezit hebben, of heeft u andere informatie de politie kan helpen in het onderzoek, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.