Voetganger gewond bij aanrijding

Almelo – Bij een aanrijding op 9 december tussen een auto en een voetganger op de Bedrijvenparksingel, is de voetganger gewond geraakt. De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Dinsdagmiddag rond 17.30 uur rijdt een 28-jarige automobilist uit Nieuwleusen over de Bedrijvenparksingel in de richting van de Iepenweg als plotseling een […]

Almelo – Bij een aanrijding op 9 december tussen een auto en een voetganger op de Bedrijvenparksingel, is de voetganger gewond geraakt. De afdeling Verkeersongevallen Analyse onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Dinsdagmiddag rond 17.30 uur rijdt een 28-jarige automobilist uit Nieuwleusen over de Bedrijvenparksingel in de richting van de Iepenweg als plotseling een voetganger de weg oversteekt. Hij probeert de voetganger, een 18-jarige man uit Tubbergen, nog te ontwijken maar raakt hem toch en komt zelf tot stilstand tegen een boom. De 18-jarige raakt bij de aanrijding gewond aan zijn been en gezicht. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 28-jarige blijft ongedeerd.

2014210605