Vluchtende inbreker breekt been

Alphen aan den Rijn – Tijdens een poging uit handen van de politie te blijven, heeft een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn zijn been gebroken. Hij was in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 oktober betrapt bij een inbraak in een school aan de Batenstein. Rond 02.45 uur gingen verschillende politie-eenheden […]

Alphen aan den Rijn – Tijdens een poging uit handen van de politie te blijven, heeft een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn zijn been gebroken. Hij was in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 oktober betrapt bij een inbraak in een school aan de Batenstein.

Rond 02.45 uur gingen verschillende politie-eenheden naar de school, nadat een getuige breekgeluiden hoorde. Bij de ingang van de school stond een man, die het op een lopen zette toen hij de politie zag. Hij sprong over een hek en kwam daarbij erg ongelukkig terecht. Bij de landing liep hij een dubbele beenbreuk op. Hij is aangehouden en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten ontdekten even later dat er een raampje was vernield bij de school en dat een kantoortje was doorzocht. Omdat de mogelijkheid bestond dat er nog iemand binnen was, heeft de politie de school met een hond doorzocht. Er werd niemand meer aangetroffen.