Vlissingen / Oost Souburg – Jongens beroofd van mobiele telefoons

Afgelopen nacht zijn twee 17-jarige Middelburgse jongens omstreeks 01.30 uur nabij het NS-station Souburg, op gewelddadige wijze beroofd. De jongens werden door drie straatrovers geschopt en geslagen. Ook werd er gedreigd met een mes. Een van de slachtoffers liep een hoofdwond op. Ze moesten aan het trio hun mobiele telefoons afgeven. Twee daders hadden een getint uiterlijk, eén was blank. De politie heeft nog met meerdere voertuigen tevergeefs naar de daders gezocht.

De slachtoffers zaten op een bankje langs het kanaal. De daders kwamen vanuit de richting van de Draaibrug. Na de beroving zijn zij dezelfde richting weer uitgelopen. De slachtoffers werden ter plaatse onderzocht en zijn doorverwezen naar de huisartsenpost. De politie heeft naar aanleiding van de straatroof nog drie jongemannen gecontroleerd op het Koopmansvoetpad  op de parkeerplaats van de tennisvereniging. Zij voldeden echter niet aan het signalement en mochten vervolgen.

Oproep

Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.