Vijf aanhoudingen voor diefstal bij milieustraat

Sneek – De politie heeft zondagavond en -nacht vijf mannen aangehouden voor diefstal. Rond 20.00 uur werd bekend dat twee personen bij een container op de milieustraat aan de Wetterskipsdyk stonden. Toen agenten daar ter plaatse kwamen bleek dat een 29-jarige man uit Sneek en een 28-jarige man uit Joure spullen uit een container wegnamen. […]

Sneek – De politie heeft zondagavond en -nacht vijf mannen aangehouden voor diefstal.

Rond 20.00 uur werd bekend dat twee personen bij een container op de milieustraat aan de Wetterskipsdyk stonden. Toen agenten daar ter plaatse kwamen bleek dat een 29-jarige man uit Sneek en een 28-jarige man uit Joure spullen uit een container wegnamen. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Rond 01.15 uur zagen agenten dat er wederom mannen bij een container stonden en spullen wegnamen. Twee mannen van 26 en 31 uit Sneek zijn aangehouden. Zij hadden hun auto iets verderop aan de Doctor Obe Postmastraat geparkeerd en werd even later door de agenten aangetroffen. Daarin zaten diverse goederen die mogelijk afkomstig waren van de milieustraat. Ook deze twee verdachten zijn ingesloten.

Rond 03.00 uur werd duidelijk dat wederom een persoon stond bij een container aan de milieustraat. Ook deze 38-jarige man uit Sneek is aangehouden en ingesloten.

In verband met eerdere diefstallen vanuit de milieustraat aan de Wetterskipsdyk is er verscherpt toezicht rondom deze plek.