Vier verdachten aangehouden in onderzoek naar vechtpartij

Bergambacht – De politie heeft dinsdag 4 en donderdag 6 maart vier mannen van 18, 18, 20 en 22 jaar uit Bergambacht aangehouden in een onderzoek naar een vechtpartij op de Meidoornstraat. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De verdachten zitten nog vast. Zondag 16 februari omstreeks 02.00 uur kreeg de politie meerdere meldingen […]

Bergambacht – De politie heeft dinsdag 4 en donderdag 6 maart vier mannen van 18, 18, 20 en 22 jaar uit Bergambacht aangehouden in een onderzoek naar een vechtpartij op de Meidoornstraat. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De verdachten zitten nog vast.

Zondag 16 februari omstreeks 02.00 uur kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij in danwel nabij een horecagelegenheid aan de Meidoornstraat. Ongeveer 20 jongeren die het discofeest in de Waard hadden bezocht, gingen, nadat het feest was afgelopen, met twee bezoekers van het feest op de vuist. De politie was snel ter plaatse en kon de slachtoffers van deze vechtpartij ontzetten. In het onderzoek werden meerdere getuigen gesproken. Dit leidde uiteindelijk naar de verdachten. De politie doet verder onderzoek.