Vervelende stapper aangehouden

Leeuwarden – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 30-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden nadat hij agenten had beledigd. De man was eerder die nacht door een portier uit een horecagelegenheid gezet. Dit nadat hij ruzie zocht met andere bezoekers. Eenmaal op het Ruiterskwartier bleef de man vervelend aanwezig. Hij werd dan ook […]

Leeuwarden – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 30-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden nadat hij agenten had beledigd.

De man was eerder die nacht door een portier uit een horecagelegenheid gezet. Dit nadat hij ruzie zocht met andere bezoekers. Eenmaal op het Ruiterskwartier bleef de man vervelend aanwezig. Hij werd dan ook aangesproken op zijn gedrag door agenten en de Leeuwarder kreeg het verzoek om naar huis te gaan. Daar voldeed de stapper niet aan en toen hij de agenten begon te beledigen was de maat vol. De stapper werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar mocht hij de rest van de nacht doorbrengen in een politiecel. Hij zal in de loop van de dag het politiebureau mogen verlaten met een forse boete op zak.