Vernieling politieauto

Hoofddorp – Woensdagavond werd rond 21.45 uur een politieauto vernield op Graan voor Visch. Een buurvrouw attendeerde de agent, die thuis was, dat er twee jongens op het dak van zijn auto stonden te dansen met vermoedelijk een vlag. Ook zou iemand dit filmen met een mobiel telefoon. De agent zag toen hij naar zijn […]

Hoofddorp – Woensdagavond werd rond 21.45 uur een politieauto vernield op Graan voor Visch. Een buurvrouw attendeerde de agent, die thuis was, dat er twee jongens op het dak van zijn auto stonden te dansen met vermoedelijk een vlag.

Ook zou iemand dit filmen met een mobiel telefoon. De agent zag toen hij naar zijn auto liep twee jongens bij zijn auto wegfietsen.

De agent ging achter hen aan maar verloor de jongens uit het oog toen zij tussen paaltjes door fietsten en de wijk in verdwenen. Op het dak van de auto waren duidelijk schoensporen te zien en zat er een deuk in het plaatwerk.

Heeft u op of in de omgeving van Graan voor Visch iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie in Hoofddorp op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).