Vermist – Denis Heinen

Denis Heinen is vermist. Heb je iets gehoord of gezien neem dan contact op met de politie. Dénis heeft een slank postuur en kort donkerblond haar, blauw ogen, 1.80m en toen hij voor het laatst werd gezien droeg hij een rood vest met capuchon, een lichte spijkerbroek met gaten en een zwarte pet. Denis komt […]

Denis Heinen is vermist.

Heb je iets gehoord of gezien neem dan contact op met de politie.

Dénis heeft een slank postuur en kort donkerblond haar, blauw ogen, 1.80m en toen hij voor het laatst werd gezien droeg hij een rood vest met capuchon, een lichte spijkerbroek met gaten en een zwarte pet.

Denis komt uit Soest en wordt sinds zondag vermist. Hij zou vrijdag met twee vrienden Koningsdag hebben gevierd in de Friese stad.

,,Hij werd in de nacht van zaterdag op zondag om 2:00 uur voor het laatst gezien door zijn vrienden aan boord van zijn zeilboot de Merlijn, toen iedereen ging slapen”, vertelt woordvoerder Ron Reinds van de politie. ,,Ze gingen lang uitslapen, en toen ze wakker werden was Dénis foetsie. Zijn vrienden maakten zich daar aanvankelijk niet zo druk over, maar toen hij zondagavond rond half zeven nog steeds niet terug was, hebben ze de politie gebeld.”

De politie heeft vanmorgen de haven van de Franeker Watersport Vereniging aan de Frisia afgezet, waar de Merlijn ligt. Er wordt onder meer gezocht in boothuizen. Met sonarapparatuur wordt in het water naar de Soester gezocht. De technische recherche doet sporenonderzoek in zijn boot. Verder wordt er buurtonderzoek gedaan en bij omliggende bedrijven camerabeelden opgevraagd.