Verdachten van zware mishandeling opgespoord

Bussum – Twee 18-jarige jongens zijn dinsdagochtend 24 september aangehouden voor een zware mishandeling en diefstal met geweld. De mishandeling vond plaats in de vroege ochtend van zondag 22 september in Bussum. Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Huizen, werd gewond in een tuin aan de Dwarslaan in Bussum aangetroffen. Hij bleek door twee mannen […]

Bussum – Twee 18-jarige jongens zijn dinsdagochtend 24 september aangehouden voor een zware mishandeling en diefstal met geweld. De mishandeling vond plaats in de vroege ochtend van zondag 22 september in Bussum.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Huizen, werd gewond in een tuin aan de Dwarslaan in Bussum aangetroffen. Hij bleek door twee mannen te zijn mishandeld en er waren diverse goederen van de man gestolen. Het slachtoffer moest medisch onderzocht worden en liep diverse kwesturen op over heel zijn lijf.

Verdachten voorgeleid bij RC

De recherche spoorde middels tactisch en technisch onderzoek twee verdachten op. Zij zijn dinsdag 24 september aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachten, een 18-jarige jongen uit Laren en een 18-jarige jongen uit Bussum, zijn woensdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.