Verdachte aangehouden voor woningoverval Van Aalstlaan

Zoetermeer – De politie heeft donderdag 19 juni een 35-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van het plegen van de woningoverval op de Van Aalstlaan op 18 juni. Hierbij raakte de 71-jarige bewoonster gewond. Na de overval deed de politie onderzoek, waarbij ook camerabeelden werden veilig gesteld en bekeken. De verdachte was te zien op […]

Zoetermeer – De politie heeft donderdag 19 juni een 35-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van het plegen van de woningoverval op de Van Aalstlaan op 18 juni. Hierbij raakte de 71-jarige bewoonster gewond.

Na de overval deed de politie onderzoek, waarbij ook camerabeelden werden veilig gesteld en bekeken. De verdachte was te zien op deze beelden en werd daarop herkend. Hij werd donderdagavond 19 juni aangehouden in zijn woonplaats. Het onderzoek duurt voort.

Overval

De woningoverval vond plaats op woensdag 18 juni tussen 18.00 en 18.30 uur. Een man drong de woning van het 71-jarige slachtoffer binnen en bedreigde haar met een steekwapen. Ook mishandelde hij haar, waarna hij met een geldbedrag vluchtte. De vrouw raakte gewond en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde berichten