Verdachte aangehouden na liquidatie in Amsterdam

Amsterdam – Het team grootschalige opsporing, dat het schietincident met dodelijke afloop onderzoekt die vrijdag plaatsvond in de Sieg Vaz Diasstraat te Amsterdam, heeft maandag 30 december een verdachte aangehouden. Ook de identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend. De 19-jarige verdachte uit Amsterdam werd maandag 30 december in Amsterdam Zuid aangehouden. Vlak na het […]

Amsterdam – Het team grootschalige opsporing, dat het schietincident met dodelijke afloop onderzoekt die vrijdag plaatsvond in de Sieg Vaz Diasstraat te Amsterdam, heeft maandag 30 december een verdachte aangehouden. Ook de identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend.

De 19-jarige verdachte uit Amsterdam werd maandag 30 december in Amsterdam Zuid aangehouden. Vlak na het schietincident werd een groene Opel Vectra gezien. Deze auto is na onderzoek aangetroffen in Breda en in beslag genomen voor verder onderzoek. Het onderzoeksteam vermoedt dat de moord is gepleegd naar aanleiding van een ruzie in het criminele circuit. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het slachtoffer is de 34-jarige Dalibor Spasic uit Servië. Zijn familie is inmiddels geïnformeerd over zijn overlijden.

Informatie nodig!

Hoewel het onderzoeksteam inmiddels verschillende getuigen heeft gesproken, is zij nog altijd op zoek naar mensen die informatie hebben over dit schietincident. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Gerelateerde berichten