Verdachte aangehouden bij hennepkwekerij

Gouda – Politieagenten hielden zaterdag 25 oktober om 22.15 uur bij een hennepkwekerij op de Lage Gouwe een 54-jarige man uit Maarssen aan. Agenten stelden een onderzoek in een winkel in omdat daar vermoedelijk een hennepkwekerij was gevestigd. In de winkel troffen agenten 750 hennepplanten aan. Tijdens het ontmantelen van de hennepkwekerij kwam de inwoner […]

Gouda – Politieagenten hielden zaterdag 25 oktober om 22.15 uur bij een hennepkwekerij op de Lage Gouwe een 54-jarige man uit Maarssen aan.

Agenten stelden een onderzoek in een winkel in omdat daar vermoedelijk een hennepkwekerij was gevestigd. In de winkel troffen agenten 750 hennepplanten aan. Tijdens het ontmantelen van de hennepkwekerij kwam de inwoner uit Maarssen aanlopen en verklaarde verantwoordelijk te zijn voor de hennepkwekerij. Agenten hielden de verdachte aan. De recherche onderzoekt de zaak.

Hennepkwekerij

Tips? Bel de politie!

De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.