Veiligheidsdag Amstelveld 5 oktober

Amsterdam – Hoe handel je bij ongelukken in- of rondom huis? Hoe voorkom je een woninginbraak? Wat doe je bij een uitslaande brand door een simpel huishoudelijk apparaat? Vragen waar niet iedereen een antwoord op heeft. Meer weten? Kom op 5 oktober naar de veiligheidsdag op het Amstelveld. Tijdens de veiligheidsdag op zaterdag 5 oktober […]

Amsterdam – Hoe handel je bij ongelukken in- of rondom huis? Hoe voorkom je een woninginbraak? Wat doe je bij een uitslaande brand door een simpel huishoudelijk apparaat? Vragen waar niet iedereen een antwoord op heeft. Meer weten? Kom op 5 oktober naar de veiligheidsdag op het Amstelveld.

Tijdens de veiligheidsdag op zaterdag 5 oktober staat het Amstelveld in Amsterdam in het teken van veiligheid. Onder andere politie, ambulance en de brandweer geven voorlichting over inbraakpreventie, brandveiligheid en ongelukken in- en rondom huis.

Naast deze hulpdiensten zijn ook de Koninklijke Marechaussee, straatcoaches, het Sociaal Loket, Stichting Sciandri en Stadsdeel Centrum aanwezig. Bezoekers kunnen met al hun vragen terecht bij de medewerkers van de betreffende diensten.

 

 

Demonstraties

Naast advies vinden verschillende demonstraties plaats. Zo zijn er bijvoorbeeld politiepaarden aanwezig, doet de brandweer een duikdemonstratie en is er mogelijkheid om verschillende voertuigen te bezichtigen. Tevens is er voor kinderen divers vermaak met schmink en een groot springkussen.

Kortom, een informatieve en spannende dag die u niet mag missen!

 

Waar?
Amstelveld in Amsterdam

Wanneer?
5 oktober van 12.00 tot 17.00