Uithoorn – Gezocht – Ramkraak supermarkt Uithoorn

De politie is op zoek naar twee mannen die een ramkraak hebben gepleegd op een supermarkt aan de Prinses Irenelaan in Uithoorn.

Omschrijving

Op zaterdagochtend 14 oktober ramt de bestuurder van een grijze Volkswagen Caddy rond 07.45 uur de pui van een supermarkt aan de Prinses Irenelaan in Uithoorn. Precies op dat moment is een medewerkster van de winkel bezig met het vullen van een geldautomaat. Nadat de bestelauto de pui geramd heeft, rent een tweede dader de winkel binnen. Hij duikt op de medewerkster en werkt haar tegen de grond. Hij pakt vervolgens snel de geldcassettes van haar af en samen met de bestuurder van de Volkswagen Caddy rennen ze naar een gereedstaande scooter. De medewerkster blijft fysiek ongedeerd, maar hevig geschrokken achter. Er wordt direct 112 gebeld, maar de twee daders weten te ontkomen. De werkwijze van de winkel is inmiddels aangepast.

Het onderzoeksteam wil graag spreken met mensen die de twee ramkrakers mogelijk herkennen. De Volkswagen Caddy blijkt te zijn gestolen in Amsterdam-West, aan de J.G. Suurhoffstraat. Deze diefstal heeft ergens tussen vrijdag 13 oktober om 19.00 uur en zaterdagochtend 14 oktober om 7.00 uur plaatsgevonden. Indien mensen getuige zijn geweest van de diefstal van de grijze Volkswagen Caddy of als zij het voertuig in de nacht van 13 op 14 oktober ergens hebben zien rijden of staan, dan hoort de recherche het graag. De bestelauto is voorzien van een blauwe opdruk aan beide zijkanten.

Informatie kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn op: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar: 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan informatie ook anoniem worden doorgegeven. 

Zaaknummer

2017217458

Datum delict

14th October, 2017

Plaats delict

Uithoorn

Signalement

Status

gezocht