Tweetal aangehouden voor bezit harddrugs

Wezep – Een 29-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Alkmaar werden op de A-28 in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april aangehouden voor bezit van harddrugs. Het stel werd op een parkeerplaats op de A-28 aangesproken omdat er op het dashboard een lange vloei lag. Zowel de man als de vrouw […]

Wezep – Een 29-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Alkmaar werden op de A-28 in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april aangehouden voor bezit van harddrugs.

Het stel werd op een parkeerplaats op de A-28 aangesproken omdat er op het dashboard een lange vloei lag. Zowel de man als de vrouw hadden bij navraag geen identiteitsbewijs bij zich. Op de vraag of de man uit Alkmaar verdovende middelen bij zich had, antwoordde hij dat hij een zakje weed bij zich had. Hij gaf de weed af met daarbij ook een aantal kleine envelopjes met een poederachtige substantie. Bij doorzoeking van de auto werd ook een flesje met vermoedelijk ghb aangetroffen en een transparant zakje met drie pillen en vier vloeibolletjes met daarin een witte substantie. Hierop werden beide aangehouden in het kader van de Opiumwet. De verdovende middelen werden inbeslaggenomen. Een onderzoek werd ingesteld en proces-verbaal wordt voor het stel uit Alkmaar opgemaakt.

2013054943