Twee verdachten aangehouden voor diefstal en bedreiging

Wierden – De politie heeft twee mannen, een 39-jarige Rotterdammer en een 47-jarige zonder vaste woon of verblijfplaats, op 15 augustus aangehouden op verdenking van diefstal van geld uit een gokkast en bedreiging van de café-eigenaar in Wierden. Tegen 21.00 uur ontdekt de eigenaar van een café aan de Nijverdalsestraat dat zijn gokkast gemanipuleerd is […]

Wierden – De politie heeft twee mannen, een 39-jarige Rotterdammer en een 47-jarige zonder vaste woon of verblijfplaats, op 15 augustus aangehouden op verdenking van diefstal van geld uit een gokkast en bedreiging van de café-eigenaar in Wierden.

Tegen 21.00 uur ontdekt de eigenaar van een café aan de Nijverdalsestraat dat zijn gokkast gemanipuleerd is door twee mannen die net zijn café hebben verlaten. Als hij ze op het NS station hierover aanspreekt wordt hij bedreigd door één van de twee. De gealarmeerde agenten kunnen beide mannen aanhouden. Zij zijn voor onderzoek ingesloten. Ook wordt onderzocht of meer horecagelegenheden gedupeerd zijn.

2014083003