Twee gewonden bij aanrijding auto’s

Haaksbergen – Op 28 april rond 13.00 uur, raakten twee personen gewond bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Enschedesestraat. Bekneld Een 74-jarige man uit Haaksbergen reed met zijn auto op de Haaksbergerstraat en wilde linksaf de Morgensterweg inrijden. Hierbij kwam hij in botsing met een hem tegemoetkomende auto, bestuurd door een 36-jarige vrouw […]

Haaksbergen – Op 28 april rond 13.00 uur, raakten twee personen gewond bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Enschedesestraat.

Bekneld

Een 74-jarige man uit Haaksbergen reed met zijn auto op de Haaksbergerstraat en wilde linksaf de Morgensterweg inrijden. Hierbij kwam hij in botsing met een hem tegemoetkomende auto, bestuurd door een 36-jarige vrouw uit Enschede. De man botste na de aanrijding met de auto tegen een boom, waarna zijn auto op de kant bleef liggen. Hij zat bekneld in zijn auto en is door de brandweer bevrijd. De man werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een 4-jarig meisje dat in de andere auto zat raakte licht gewond.

2013041524 wf