Tilburger betrapt op gestolen bromscooter

Tilburg – Toen een 18 jarige Tilburger afgelopen nacht angstvallig uit handen van de politie probeerde te blijven bleek al snel waarom. De bromscooter waar hij op reed was gestolen. Nonchalant Tegen 01.00 uur zagen agenten Tilburger rijden op de Korvelseweg. Ze besloten hem te controleren, maar door het nemen van allerlei zijstraatjes wist hij […]

Tilburg – Toen een 18 jarige Tilburger afgelopen nacht angstvallig uit handen van de politie probeerde te blijven bleek al snel waarom. De bromscooter waar hij op reed was gestolen.

Nonchalant

Tegen 01.00 uur zagen agenten Tilburger rijden op de Korvelseweg. Ze besloten hem te controleren, maar door het nemen van allerlei zijstraatjes wist hij de politie voor te blijven. In de Coba Pulskenslaan werd de Tilburger echter ingesloten, doordat een assisterende politiebiker hem tegemoet kwamen rijden. Daarom zette hij zijn bromscooter aan de kan en probeerde nonchalant weg te lopen. Helaas voor hem werd zijn weg geblokkeerd door de biker. Even probeerde de verdachte nog weg te komen door over de fiets heen te springen, maar zonder resultaat. Met enige dwang werd hij aangehouden. De bromscooter bleek al in juli 2012 in Breda gestolen te zijn.