Tilburg – Gezocht – Diefstallen meerdere auto emblemen

In maart 2018 worden in korte tijd in de wijk Koolhoven (Reeshof) van meerdere auto’s de emblemen gestolen.

Omschrijving

Zo’n 20 diefstallen zijn totaal gepleegd, waarbij flinke schade is ontstaan. Dit staat vastgelegd op camera. Een van de benadeelden waarschuwt de dader op Facebook dat hij dit beeldmateriaal heeft en verzoekt hem zich te melden. Als dit niet gebeurde zou hij de beelden publiceren. De dader meldt zich niet, maar kort na het Facebook bericht krijgt de benadeelde een tas met een aantal auto emblemen en een excuusbrief. Intussen is een aantal aangiften binnen. Ook de politie nodigde de dader uit zich te melden. Dit deed hij niet en daarom heeft het OM toestemming gegeven om de beelden te tonen in Bureau Brabant.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van de diefstallen of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Vragen

  • Wie herkent de verdachte van de beelden?
  • Werd u ook slachtoffer van diefstal van een auto-embleem in de wijk Koolhoven rond dezelfde tijd in maart van dit jaar? Meldde u zich nog niet bij de politie? Doet u dit dan alsnog en doe aangifte. Zo helpt u deze zaak op te lossen.

Zaaknummer

2018051480

Datum delict

1st March, 2018

Plaats delict

Tilburg

Signalement

Status

gezocht