Tiel – Beroving pizzabezorger in onderzoek

Donderdag omstreeks 17.50 uur werd op de P. Oosterleestraat een 16-jarige pizzabezorger beroofd door twee jongemannen op een scooter. Onder bedreiging van (vermoedelijk) een mes werd de 16-jarige gedwongen om geld af te geven. Daarbij werd hij van zijn scooter getrokken. Met een onbekend geldbedrag gingen de twee daders er vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De 16-jarige reed op de Dijkmanzoet naar de kruising met de P. Oosterleestraat met de Mantet. Een scooter met gedoofde lichten kwam vanaf de linkerkant op hem af waarop hij belaagd werd.

De gewaarschuwde politie nam het slachtoffer, uit Tiel, mee naar het politiebureau waar aangifte is opgenomen. Een andere surveillance-eenheid ging op zoek naar de verdachten op de scooter, maar trof hen niet meer aan.

Van de verdachten is een summier signalement bekend: beiden langer dan 1.80m, de een breed postuur de ander normaal postuur, en beide mannen droegen een zwarte jas, zwarte broek, handschoenen en een zwarte integraalhelm.

Getuigenoproep

De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2016576611 ^MJV