Terneuzen – Verdachte mishandeling verzet zich hevig tijdens aanhouding

Een 33-jarige man uit Terneuzen die aan de Vondelstraat een 21-jarige en 34-jarige plaatsgenoot mishandelde is aangehouden. De man werkte niet mee aan zijn aanhouding. Een agente liep daardoor een gekneusde arm en pols op.

Agenten kregen op dinsdag 4 juni rond 18.00 uur een melding van een mishandeling. Op de Vondelstraat troffen ze de twee slachtoffers aan. Een van hen, een 21-jarige man uit Terneuzen, was gewond aan zijn neus. Na het noteren van zijn gegevens ging hij naar de huisartsenpost. Het andere slachtoffer, een 34-jarige man uit Terneuzen, kon woning van de verdachte aanwijzen. Hij zou de twee mannen in een trappenhuis van een appartementencomplex aan de Vondelstraat vanuit het niets hebben aangevallen.

 

Aan de deur

De agenten gingen bij de verdachte aan de deur en wilden hem aanhouden. De man verzette zich daar hevig bij. Daarbij ontstond een worsteling waarbij een agente kneuzingen opliep. Ze moest zich door een arts laten behandelen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau, hij leek mogelijk onder invloed van drugs te zijn. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De twee slachtoffers hebben aangifte van mishandeling gedaan.