Straatroventeam zoekt getuigen van beroving Haagse vrouw

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde zondagavond 18 januari rond 23.15 uur een 41-jarige Haagse vrouw van haar tas op de Paviljoensgracht. Het straatroventeam komt graag in contact met getuigen. Het slachtoffer liep over de Paviljoensgracht in de richting van de Spinozastraat. Zij had haar handtas in haar rechterhand, toen zij voelde hoe iemand met kracht haar tas uit haar hand rukte. […]

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde zondagavond 18 januari rond 23.15 uur een 41-jarige Haagse vrouw van haar tas op de Paviljoensgracht. Het straatroventeam komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer liep over de Paviljoensgracht in de richting van de Spinozastraat. Zij had haar handtas in haar rechterhand, toen zij voelde hoe iemand met kracht haar tas uit haar hand rukte. De vrouw zag vervolgens hoe een jongen wegrende richting de Nieuwe Molstraat. Helaas is van de verdachte geen signalement bekend. De vrouw was dermate geschrokken.

Tips? Bel de politie

Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met het straatroventeam aan Bureau De Heemstraat via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.